Test uw medewerkers op COVID-19

Sneltesten voor bedrijven

Het preventief laten testen van werknemers zonder klachten kan vroegtijdige besmettingen opsporen zodat u uw werknemers een veilige werksituatie kan garanderen. U denkt niet alleen aan de gezondheid van uw medewerkers maar ook houdt het testen de deuren van uw bedrijf open. Testzusters werkt met getrainde en ervaren zorgtalenten die op een veilige en verantwoorde manier testen afnemen bij uw werknemers.

Preventief testen

Het is helaas niet altijd mogelijk uw medewerkers thuis te laten werken of 1,5 meter afstand te laten houden. Een veilige werkomgeving voor uw medewerkers is van groot belang. Door uw medewerkers (preventief) te laten testen en er vroegtijdig bij te zijn, creëert u een veilige situatie en kunnen de medewerkers zorgeloos aan het werk blijven. Zo houdt u ook uw deuren open.

Hoe het werkt

Er wordt door middel van een oriënterend gesprek in kaart gebracht wat de situatie op dit moment is binnen uw bedrijf. Samen wordt er een dag en tijdstip gekozen en komen wij op uw gewenste locatie de sneltesten afnemen. U hoeft alleen te zorgen dat we een ruimte tot onze beschikking hebben. Wij regelen de rest!

 Sneltesten Abbott

Er wordt gebruik gemaakt van een antigeen sneltest van het merk Abbott. We nemen neusslijm van u af en dit wordt meteen getest op de aanwezigheid van het coronavirus. Binnen 10 minuten hebben wij de uitslag.

Gekwalificeerd personeel

Testzusters zorgt ervoor dat de sneltesten uiterst vakkundig worden afgenomen. Wij werken daarom onder andere met BIG geregistreerde verpleegkundigen. Zij zijn bevoegd en bekwaam om de testen af te nemen en werken uiteraard volgens de hygiëne richtlijnen. Ook werken wij onder medisch toezicht van arts Theo Kessels met BIG registratie 99059199001.

Advies op maat

We denken graag met u mee. Neem contact met ons op zodat we uw situatie samen kunnen bekijken. Mocht het nodig zijn dan staan wij binnen twee uur bij u op locatie. Is de urgentie lager, dan plannen we samen een datum op korte termijn. Moeten uw medewerkers periodiek getest worden? Ook hiervoor bent u bij Testzusters op het juiste adres.

Afspraak maken of meer weten?

Neem vrijblijvend contact op.