Over Testzusters

Wij zijn Testzusters

Wij zullen ons even voorstellen. Wij zijn twee gedreven verpleegkundigen die al een onderneming in de zorg hebben namelijk: Nachtzusters. Wij verlenen warme nachtzorg aan mensen die dit nodig hebben. De gezondheidszorg is altijd in beweging en proberen dan ook in te spelen op de behoefte die er op dit moment speelt.

Wij krijgen veel met corona te maken en vonden dat het tijd was dat wij ook ons steentje bijdragen voor een veilig en gezond Nederland. Wij willen ons richten op bedrijven, scholen, evenementen en zorginstellingen. Onze ervaring in de zorg is wat ons onderscheid van anderen. Wij zijn betrokken, hebben de kennis en kunde en laten mensen zich op hun gemak voelen tijdens het afnemen van de sneltest.

Ons team bestaat uit BIG geregistreerde verpleegkundigen. Zij zijn allemaal bevoegd en bekwaam om de test volgens protocol bij uw medewerkers af te nemen. Onze verpleegkundigen beschikken allemaal over een groot inlevingsvermogen. Zij doen er alles aan dat de test afnemen een zo prettig mogelijke ervaring wordt.

Afspraak maken of meer weten?

Neem vrijblijvend contact op.